Visie

Travalje Subiet wil steeds de mens als geheel benaderen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Het best leert men immers uit eigen ondervinding. Cruciaal is het neerzetten van een veilige basis: Voorwaarde om de wereld binnen te laten en tegemoet te treden.

Het durven verleggen van eigen grenzen en het zelfvertrouwen en –respect die daar uit voortkomen, zijn elkaar over en weer versterkende zaken. Springplanken en struikelblokken worden bewust in beeld gebracht. Samen met de klant wordt een arbeidstrajectplan of een programma opgezet en regelmatig besproken. Zelfbeschikking en persoonlijke coaching staan centraal.

 

Streven is, om door maatwerk, een breed klantenpubliek opleiding, werk of vrijetijdsprogramma te helpen verkrijgen. En daarmee een volwaardige plaats in de maatschappij.

 

Travalje Subiet is een vennootschap en werkt samen met zzp'ers. Het vaste begeleidingsteam bestaat uit:

 

Eelco Roth.

Sinds 2015 werkzaam bij Travalje Subiet, HBO Social Work, voorheen in diverse zorginstellingen gewerkt met jong en oud, Rots&Water, in kleine stapjes werken naar je doel en leren van je ervaringen.


Jeroen Hozee

 

Jan Louwerse

Loodgieter, baliemedewerker ijzerwarenwinkel, magazijnchef, filiaalbeheerder, jobcoach, trainer Rots&Water, Roeicoach/-instructeur